_
_
_
_
_

La Rebotiga

Orient vs. Occident, Llegendes orientals, Laura Gallego...

El premi Man Booker 2006, en català

L' escriptora índia Kiran Desai narra en aquesta novel·la les contradiccions de la doble pertinença cultural a Orient i Occident a causa de l'emigració. L'autora, que va viure a l'Índia fins als 15 anys, va guanyar amb aquest llibre el pretigiós premi Man Booker 2006. Ambientada entre la zona fronterera de l'Himàlaia indi i la ciutat de Nova York, la narració aborda temes com la globalització, la convivència entre cultures i les dificultats de l'emigració...L'herència de la pèrdua. Kiran Desai. (Traducció d'Anna Turró). La Magrana. 351 pàgines. 18 euros.

Una història inspirada en llegendes orientals

La poetessa i narradora Hermínia Mas ha plasmat en la seva darrera novel·la la seva passió pel món oriental. L'autora narra una història d'amor inspirada en llegendes orientals de dues ciutats de la ruta de la seda: Samarkanda i Burkhara, de les quals en descriu els costums i la seva riquesa cultural. La narració reivindica de manera subtil la igualtat de gènere. Idriss, la noia del fil de seda. Hermínia Mas. Edicions del roure de can Roca. 138 pàgines. 7,50 euros

Suicidis, pors i llegendes a Prats de Molló

Amb la flaire de les llegendes rurals més colpidores, l'escriptor de Perpinyà Joan-Lluís Lluís fa tornar al poble de Prats de Molló una noia que en va marxar després d'un escàndol. Hi defensarà el nom de la seva mare, que s'ha suïcidat. El seu retorn coincideix amb el d'un ós per les conrades, signe de trasbals segons els vells. Suggerent novel·la, premi Crexells 2005, que estrena la sèrie de butxaca de La Magrana. El dia de l'ós. Joan-Lluís Lluís. La Magrana. 110 pàgines. 7,50 euros.

Nova novel·la juvenil de Laura Gallego

La reconeguda autora de literatura fantàstica Laura Gallego, coneguda per la trilogia Les memòries d'Idhun, ofereix una nova història amb tots els ingredients per captivar els lectors joves. La reina de Karish té només 17 anys i el seu regnat promet ser plàcid, però una conspiració l'agafa desprevinguda: amb les seves ales inutilitzades és enviada a la temible presó de Gòrlian, un món primitiu i salvatge d'on és difícil escapar . Ales de foc. Laura Gallego García. La Galera. 276 pàgines. 15 euros.

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_